Skupinske vadbe

Urnik 2023/2024

skupinska-10-5-2024

Velja od 5. 5. 2024

Druge pomembne informacije:

Posamezna vadba traja 60 minut.
Izjema je vadba DRUŽABNEGA PLESA, ki traja 90 min.

Na vadbe se predhodno prijavite na recepciji kluba ali pošljite SMS: ime in priimek, dan, vadba na 040 461 747

V primeru nezadostnega števila prijav vas obvestimo. Minimalno število vadečih je 4.

Prijave na dopoldanske vadbe so mogoče do 18. ure prejšnjega dne, prijave na popoldanske vadbe pa do 12. ure istega dne.

Urnik se lahko čez leto spremeni.

Željeni termin vadbe je zaradi boljše kvalitete dela potrebno predhodno rezervirati, saj vam le tako lahko zagotovimo prosto mesto v dvorani.

V primeru omejitev s strani NIJZ se vadba prilagodi.

Katero skupinsko vadbo naj izberem in kako naj se vpišem?

1. Izbereš željeno vadbo,

2. prideš v športni opremi in se preizkusiš na prvi BREZPLAČNI uri!

(Pred tem se lahko posvetuješ z vodstvom (inf.) ali receptorko.)

3. Oddaš vpisni list na recepciji in plačaš letno članarino,

4. pridno in redno treniraš!

Starši naših plesalcev imajo 10% popust pri nakupu karte za skupinske vadbe (minimalno 4 obiske).

Obiski se ne prenašajo v naslednji mesec. V primeru odsotnosti se nadomešča obisk z drugo vadbo. V primeru daljše odsotnosti in ob predložitvi zdravniškega potrdila se obiski prenesejo v naslednji mesec.

Splošni pogoji

 1. Letna članarina se poravna ob vstopu v novo vadbeno sezono in velja do vključno 31. avgusta, ko nastopi naslednja sezona.  Letna članarina se obračuna po uradnem ceniku, ki velja od 1. 9. 2023. Ob plačilu se izda potrdilo o plačilu.
 2. Plačila za skupinske vadbe se obračunavajo gotovinsko na recepciji kluba po uradnem ceniku, ki velja od 1. 9. 2023. Ob plačilu se izda račun.
 3. Vadba se obračunava vnaprej, mesečno (glede na število vadb v mesecu) ali enkratno. Plačilo udeležbe na vadbi in plačilo vseh drugih storitev mora udeleženec poravnati pred pričetkom vadbe oziroma drugih storitev z gotovino na recepciji Šinšina, kar je pogoj, da sme udeleženec pristopiti h koriščenju storitev Plesnega kluba Šinšin.
 4. Prenos obiskov iz meseca v mesec NI mogoč. Prenos je izvedljiv le v primeru večkratne odsotnosti zaradi bolezni ob predložitvi zdravniškega potrdila.
 5. Zakupljeni obiski veljajo za tekoči mesec do zadnjega dne v mesecu in veljajo za obisk katerekoli skupinske vadbe, ki so aktivirane v obdobju zakupljenih obiskov.
 6. Obiski niso prenosljivi na drugo osebo.
 7. Popusti se obračunajo v skladu z veljavnim cenikom. Popusti ne veljajo za letne, polletne in trimesečne karte.
 8. Prijave na določene vadbe sprejemamo na recepciji kluba ali preko SMS sporočila: ime in priimek, dan, vadba na 040 461 747.
 9. V primeru nezadostnega števila prijav smo vas dolžni obvestiti. Minimalno število vadečih je štiri. V primeru nezadostnega števila vadečih se izjemoma obisk lahko prenese v naslednji mesec, če stranki ostale vadbe v tekočem mesecu ne ustrezajo in če realizacija ni bila izpolnjena, kljub konsistentnim obiskom.
 10. Prijave na dopoldanske vadbe so mogoče do 18. ure prejšnjega dne, prijave na popoldanske vadbe pa do 12. ure istega dne. V primeru odsotnosti kljub prijavi obisk propade.
 11. Letna, polletna ali trimesečna karta ni prenosljiva. Karto se lahko zamrzne le enkrat, v primeru daljše odsotnosti (več kot 1 mesec) s predložitvijo bolniškega potrdila. Po petih mesecih odsotnosti karta ni več veljavna.
 12. V primeru višje sile se način plačevanja lahko izvede preko transkacije.