Praznujte rojstni dan z nami!

Nova in razširjena ponudba rojstnih dni od aprila 2020: tematske zabave in dodatna ponudba profesionalne poslikave obraza! 

Tematske rojstnodnevne zabave:

Šinšinova pustolovščina

Pustolovsko obarvano praznovanje, kjer se otroci zabavajo z doživljajskimi aktivnostmi in igrami. Se podajo na poligon preživetja in seveda, iščejo skriti zaklad. 

Igre brez meja

Aktivno in zabavno praznovanje, kjer se skozi različne gibalne, športne in socialne igre otroci spoznavajo in zabavajo. 

Ples v maskah 

Ples, ustvarjalnost in zabava! Otroci se najprej pozabavajo z izdelavo mask nato pa si priredijo pravi »Ples v maskah«. Plesno gibalne igre, disko luči, plesna abeceda, različne koreografije. Uresničujemo tudi glasbene in plesne želje slavljenca.

Šinšinova ustvarjalnica

Za mlade in nadobudne ustvarjalce, ki se radi izražajo skozi ustvarjalni gib in igro, risanje, izdelovanje nakita ter mask ali skozi ustvarjanje glasbe z različnimi inštrumenti. 

Super junaki

Otroci postanejo super junaki za en dan. Najprej jih čaka zaobljuba in izdelava kostuma nato pa aktivno urjenje super junakov in superjunaška zabava. 

Gusarijada

Prava gusarska pustolovščina! Otroci se po gusarski zaobljubi spremenijo v čisto prave gusarje, iščejo zaklade, se naučijo gusarskega plesa in se zabavajo ob različnih gusarskih igrah. 

Kraljičina zabava

Zabava za vse deklice, ki si želijo postati čisto prave kraljične. Najprej je na vrsti kronanje nato pa sledi obilo veselja, gracioznosti, bleščic, plesa in ustvarjalnosti. 

Dodatna ponudba

Pogostitev (toast s prilogami, sok, slani prigrizki, torta, svečke in pribor – možnost ob doplačilu), cena: 5€/otroka.

Profesionalna poslikava obraza, cena: 15€ začetna + 3€/otroka.

Posamezni program traja običajno 2 uri (po dogovoru lahko tudi več). V ceno je vključena animacija, najem prostora, slike rojstnodnevne zabave in vabilo, ki ga lahko prenesete (PDF) za izbrani program. Glede na število otrok in njihovo starost je odvisno tudi število animatorjev, ki jih spremlja. 1 animator na 8 predšolskih otrok oz. 1. animator na 10 šolskih otrok; mešana / heterogena skupina od 8 do 16 otrok zahteva 2 animatorja. Največje število otrok je 16.

Najem je možen vsako soboto od 12h do 20h in nedeljo od 8h do 18h.

Cena programa z animacijo: 60€/uro (1 animator), 70€/uro (2 animatorja)

Cena brez animacije (samo dvorana in receptor): 40€/uro.

Člani Plesnega kluba Šinšin imajo 10 % popust pri najemu dvorane z animatorjem.

Oblikovali smo tudi vabila, ki jih lahko prenesete tukaj:

(Preden boste vabilo natisnili, izberite možnost: FIT TO SIZE.)