Evropsko prvenstvo v Show dancu, Laško 2023

Minule dni smo plesali v Laškem, kjer je pod okriljem IDO (International Dance Organization) in PZS (Plesne zveze Slovenije) potekalo evropsko prvenstvo v show dancu. Šinšinovci smo dosegli fenomenalne rezultate:

Grega Golob je v kategoriji solo starejši mladinci postal nov evropski prvak

Eva Dimec in Živa Babnik sta si v kategoriji solo starejše mladinke priplesali 5. in 20. mesto, Manca Andrić pa je med članicami dosegla odlično 15. mesto. 

Med otroki je Nina Oblak v hudi konkurenci dosegla 20. mesto, v duetu s Tejo Svetic pa sta bili 9. med mlajšimi mladinkami.

Obe mali skupini sta evropsko prvenstvo zaključili na 12. mestu, in sicer It’s Hard Knock Life med otroki in Murder She Wrote med mladinci, naši Knjižni molji pa so med otroškimi formacija prilezli do 8. mesta.

Čestitke plesalcem, trenerkama Ani Medvešček, Simoni Kočar in tudi staršem za vrhunske rezultate, ki jih ne bi mogli doseči brez ogromno trdega dela, odrekanja in podpore <3

V prihodnjih dneh se vam zopet oglasimo, in sicer z rezultati s svetovnega prvenstva v street dancu, ki se začne jutri, več ART novičk pa sledi kmalu.

(p.s.: ne pozabite na Šponijado 18.11.!)