Plesalci

Pričetek treningov v živo s prilagojenim urnikom za TEKMOVALCE in REKREATIVCE od 4. 3. 2021.

Sporočamo vam veselo novico!

Skladno z veljavnim odlokom je dovoljena brezkontaktna športna rekreativna dejavnost, ki se izvaja individualno oziroma v skupini do deset vadečih ob neprekinjenem vzdrževanju vsaj 2 metra medosebne razdalje. 

Ker želimo biti previdni in maksimalno poskrbeti za varnost, vam sporočamo, da bomo tekmovalne in rekreativne skupine z vsemi plesalci pričeli izvajati 4. marca 2021

Glede na število plesalcev in naše prostorske zmožnosti, bomo naredili nekaj prilagoditev. Število plesalcev v dvorani je lahko do 10. Nekatere skupine so številčnejše, zato bodo imeli v tem obdobju trening le 1x tedensko, kljub temu, da sta na urniku razpisana 2 termina. Kaj to konkretno pomeni na primeru: Če je v skupini 20 plesalcev, jih bo 10 imelo trening v ponedeljek in 10 v sredo. Zooma ne bomo imeli, saj menimo, da smo vsi zelo prenasičeni in bo trening 1x tedensko balzam za dušo in telo. Tiste skupine, ki so manj številčne, pa bodo na srečo treninge lahko obiskovale tudi 2x tedensko. Treningi 1x tedensko se bodo obračunavali po uradnem ceniku, 38 eur na mesec (4 vaje).

Potrudili smo se, da urnika nismo spreminjali skoraj nič, tako ostaja enak kot pred zaprtjem. Seveda z manjšimi popravki, saj moramo upoštevati menjavo skupin in ob tem zagotoviti, da se prostori razkužijo ter prezračijo.
Klikni na urnik

Navodila in protokol za obisk treninga:

Držimo vseh priporočil NIJZ, nosimo maske v skupnih prostorih, umivamo roke in kar je najbolj pomembno, hodimo zelo zdravi na treninge. 

Protokol pred in po treningu:

Trener ob uri odpre plesalcem in jih spusti v klub. Na vratih kluba si plesalci razkužijo roke. Za razkužilo poskrbimo mi. Plesalci gredo na razdalji 2 m čez garderobo naravnost v dvorano. Obutev odložijo na recepciji v zato namenjeno omaro. Torbe in maske odložijo v garderobi in pazijo na primerno razdaljo. Trener med treningom poskrbi, da ne prihaja do stikov. Plesalci končajo 5 min pred zaključkom treninga. Trener poskrbi za zračenje prostora in razkuži površine. Plesalci si po končanem treningu nadenejo masko in v razdalji 2 m odidejo s kluba.

Veseli  nas, da se bomo končno lahko videli v živo. Želimo vam veliko zdravja!

Ekipa Plesnega kluba Šinšin

Kopija izdelka urnik (2)

SPODNJI URNIK ZARADI TRENUTNIH RAZMER NE VELJA

Velja od 31. avgusta 2020

PLESALCI URNIK 2_URNIK_net
1-tekmovalna skupina, 2-rekreativna skupina, 3-rekreativna skupina zacetniki

Kako postati član plesnega kluba?

1. izbereš stil plesa,

2. se posvetuješ z vodstvom kluba (inf.) ali receptorko,

3. se preizkusiš na prvi uri,

3. oddaš vpisni list in letno članarino na recepciji kluba,

4. pridno treniraš in spoštuješ pravila kluba!

Vpisi potekajo skozi celo leto.