OBVESTILO O PONOVNEM ODPRTJU PLESNEGA KLUBA ŠINŠIN

Spoštovani plesalci, starši ter člani plesnega kluba.

Dočakali smo KONEC EPIDEMIJE, ki nam dovoljuje izvajanje treningov pod posebnimi pogoji. Z 20. 5. bomo tako začeli s treningi rekreativnih skupin (sdp3, sdp2, sdm2, hhp2, hhč, hho, bd1 in bd2, modern, vsi gibalčki in balet) ter s skupinskimi vadbami.

Treninge in vadbe bomo glede na priporočila organizirali pod posebnimi pogoji. https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/uporaba_sportno_rekrativnih_povrsin_za_splet.pdf

Plesni treningi:

Številčnejše skupine smo razdelili, zato bi vas lepo prosili za razumevanje k spremembi urnika. Trenerji skupin, ki smo jih razdelili, vas bodo kontaktirali in prosimo vas za čim prejšnjo povratno informacijo. Urnik bo naslednji:

 • Show dance pionirji 3 – PETEK, 1. skupina: 16:00 – 17:30 (petkovi plesalci)  in 2. skupina: 17:30 – 19:00 (četrtkovi plesalci)
 • Show dance pionirji 2 – TOREK in ČETRTEK, 1. skupina: 16:00 – 17:30

in 2. skupina: 17:30 – 19:00

 • Show dance mladinci 2 – TOREK in ČETRTEK , 18:00 – 19:30
 • Hip hop pionirji 2 – PONEDELJEK in SREDA, 1. skupina: 16:00 – 17:30 in 2. skupina: 17:30 – 19:00
 • Hip hop mladinci 2 – TOREK in ČETRTEK, 19:00 – 20:30
 • Hip hop člani – TOREK in ČETRTEK, 20:30 – 22:00
 • Hip hop odrasli – PONEDELJEK in SREDA, 19:00 – 20:30
 • Break dance 1 – TOREK in ČETRTEK, 16:30 – 18:00
 • Break dance 2 – PETEK, 16:30 – 18:00
 • MODERN – PETEK, 14:30 – 15:00
 • MALI GIBALČKI – PONEDELJEK, 16:45 – 17:30
 • VELIKI GIBALČKI (5 let)– SREDA, 17:30 – 18:15
 • VELIKI GIBALČKI (6 let) – TOREK, 17:30 – 18:30
 • BALET PREDŠOLSKI – TOREK, 16:30 – 17:30

Protokol pred in po treningu:

Trener ob uri odpre plesalcem in jih spusti v klub. Na vratih kluba si plesalci razkužijo roke. Za razkužilo poskrbimo mi. Plesalci gredo na razdalji 2 m čez garderobo naravnost v dvorano. Obutev odložijo na recepciji v zato namenjeno omaro. Torbe in maske odložijo v garderobi in pazijo na primerno razdaljo. Trener med treningom poskrbi, da ne prihaja do stikov. Plesalci končajo 5 min pred zaključkom treninga. Trener poskrbi za zračenje prostora in razkuži površine. Plesalci si po končanem treningu nadenejo masko in v razdalji 2m odidejo s kluba.

Vsi trenerji so se udeležili internega izobraževanja in so seznanjeni z ukrepi in zahtevami varnega dela v času koronavirusa.

Dragi plesalci.

Želimo si, da se vsi vpisani treningov udeležite. Če imate finančno stisko nam pišite. Če se treningov nočete več udeležiti, nam odločitev sporočite. Obveznosti za mesec marec poravnajte, v kolikor jih še niste. V mesecu juniju bomo naredili poračun odpadlih treningov v mesecu marcu.

Konec meseca junija bo plesna produkcija in žur ob 10. obletnici delovanja kluba. Produkcija bo glede na situacijo zunaj, ostale informacije boste prejeli naknadno.

Zelo vam bomo hvaležni, če se boste treningov udeležili. S tem nam boste pomagali pri obstoju. Za nas v mesecu juliju in avgustu sledi mrtva sezona in le z vašo pomočjo, bomo finančno preskrbljeni.

Skupinske vadbe:

Urnik smo bili primorani zaradi reorganizacije številčnejših skupin preoblikovat.

Urnik bo od 20. 5. do 30. 6. naslednji:

V manjših dvoranah, kjer so bolj statične vadbe, bo zagotovljeno mesto za največ 5 vadečih.  V večjih dvoranah se bo največje število gibalo od 10 – 12 vadečih.

Vadba se izvede, če sta prijavljena najmanj 2 vadeča.

Prijave z sms sporočilom na telefon 040 461 747: IME in PRIIMEK, vadba, datum obiska, ali vpis na recepciji (vpiše receptor).

Posamezna vadba traja 55 min.

Protokol pred in po vadbi:

Receptor ob uri odpre vadečim in jih spusti v klub. Na recepciji kluba si vadeči razkužijo roke. Za razkužilo poskrbimo mi. Vadeči gredo na razdalji 2 m čez garderobo naravnost v dvorano. V primeru plačevanja se z receptorko dogovorijo za primeren trenutek. Obutev odložijo na recepciji v zato namenjeno omaro. Torbe in maske odložijo v garderobi in pazijo na primerno razdaljo. Vadeči končajo 5 min pred zaključkom vadbe. Trener poskrbi za zračenje prostora in razkuži površine. Vadeči si po končanem treningu nadenejo masko in v razdalji 2m odidejo s kluba.

Vsi trenerji in receptorji so se udeležili internega izobraževanja in so seznanjeni z ukrepi in zahtevami varnega dela v času koronavirusa.

Plačevanje:

Nekateri imate zakupljene obiske z meseca marca. Zakupljeni obiski bodo veljavni do konca meseca avgusta.

Plačevanje obiskov bo možno na recepciji kluba pred vadbo oz. po vadbi, po ustaljenem načinu in po predhodnem dogovoru z receptorjem.

Poleg priloženih priporočil NIJZ (v priponki), v našem klubu poudarjamo:

 • Treninga se NE udeležiš, če se slabo počutiš in obstaja možnost, da si bil v stiku z obolelo osebo.
 • Kljub rahlanju ukrepov, se zavedaš, da je izolacija najbolj varen način za preprečevanje okužbe in zato skrbiš, da se zunaj interesnih dejavnosti giblješ le v krogu ljudi, ki so zdravi in s katerimi se družiš že od začetka karantene.
 • Na trening prihajaš točno ob uri. ZADRŽEVANJE NA RECEPCIJI NI DOVOLJENO. STARŠI NE VSTOPAJO v KLUB.
 • Prosimo, da prihajate na trening že oblečeni v oblačila, ki so primerna za trening, obutev odložite na recepciji.
 • HIP HOP plesalci se morajo obvezno preobuti v ČISTE superge!
 • Obvezno naj vsak plesalec s seboj prinese bidon z vodo in opravi fiziološke potrebe doma pred treningom, tako da bo obisk sanitarij v najmanjši možni meri.
 • Plesalci, ki protokola in usmeritev na bodo upoštevali, na treninge ne bodo smeli prihajati.

Zaradi zagotavljanja varnosti vseh udeležencev v klubu vas prosimo, da izpolnete vprašalnik (najdeš ga tukaj). Skeniranega pošljete na info@sinsin.si ali prinesete na trening v fizični obliki.

Hvala za vašo podporo in vas v pričakovanju lepo pozdravljamo,

ekipa Šinšin,

zapisala Ana Medvešček